10 locuri UIMITOARE unde poți locui ca în PARADIS cu bani puțini

1.Avarua, Insulele Cook

Aceste insule se află sub jurisdicția Noii Zeelande. Palmierii de lux și plajele cu nisip alb nu sunt mai prejos decât în Maldive sau Seychelles.

Avarua are un număr de aproximativ 5 500 de locuitori.

În oraș există un mini port și un aeroport.

Aceste insule sunt locuite de aborigeni polinezieni. În timp, poți obține cetățenia locală, dar numai după mai mulți ani de rezidență și în acord cu autoritățile. Poți cumpăra o locuință, care poate fi luată numai printr-un un contract de închiriere pe termen lung.

2.Koh Tonsai, Cambodgia

Insula din sudul țării Cambodgia este un loc excelent pentru iubitorii de animale sălbatice, fructele de mare și absența completă a civilizației.

Aici poți petrece timpul în junglă sau pe plajele pustii. Pescarii locali îți vor închiria o barcă pentru doar câțiva dolari.

3.Guanajuato, Mexic

Acest oraș-labirint este situat în inima Mexicului.

Este renumit pentru depozitele sale de aur și argint. Astăzi, orașul este unul dintre cele mai mari centre culturale, universitare și teatrale.

4.Insulele Pearl, Panama

Sunt un grup de 200 de insule mici și altele 16 mai mari situate nu departe de capitala Panamei.

Aici a fost găsită cea mai mare perlă din lume. Valoarea ei ajunge astăzi la 11,800,000 $ . Este un loc perfect pentru relaxare.

5.Plaja Agonda, Goa, India

Partea de sud a țării nu este, în general, supraaglomerată și răsfățată de turiștii străini. Dar aici există numeroase temple, oportunități de observare a naturii și a vieții de zi cu zi a satelor la prețuri foarte scăzute.

Închiriază o colibă la doar ​​câțiva metri de plajă și bucură-te de surf pentru 100 $, iar cu restul banilor îți poți cumpăra alimente și să te distrezi.

6.Plaja Ho Koch, Vietnam

Această plajă cu nisip alb este situată în sud-estul Vietnamului. Este frumoasă pentru că se află la marginea unei imense păduri tropicale.

Închirierea unei locuințe te va costa doar 150-200 $ pe lună. De asemenea, poți mânca foarte ieftin, dar va trebui să comunici numai cu localnicii …

7.Plaja Xamil, Albania

Apa cristalină, bucătăria mediteraneană, distanța de la capitală și mulțimea de turiști sunt principalele avantaje ale acestei plaje.

În plus, aici este mult mai ieftin decât în ​​Grecia sau în Croația: poți închiria un apartament pentru doar 100 $ și te poți bucura de o bere de 0,9 $.

8.Veliko Tarnovo, Bulgaria

Acest oraș antic era o dată vechea capitală a Bulgariei, iar astăzi a păstrat numeroase monumente medievale.

Orașul vechi este literalmente un muzeu în aer liber. Aici există mâncare foarte ieftină și gustoasă și poți cumpăra o sticlă de vin excelent pentru doar 0,8 dolari. Iar un apartament te va costa 200 de dolari pe luna.

9.Cesky Krumlov, Republica Cehă

Acest oraș frumos este situat în sudul Republicii Cehe. Aici atmosfera Renașterii este încă în viață, există târguri regulate, precum și numeroase festivaluri muzicale.

Închiriază un apartament într-una din casele vechi de pe o stradă îngustă pentru 400 de dolari pe lună. Va trebui să cunoști limba cehă

10.Las Trancas, Chile

Cei care nu sunt atrași de plajele veșnice și de căldura tropicală, merită să acordați atenție acestui loc mereu răcoros din Anzi.

La poalele munților magnifici, cu pârtiile de schi, există sate unde poți închiria o locuință pentru doar 300 de dolari pe lună.

Sursa