10 locuri ideale pentru odihnă – vremea aici e minunată tot anul! Află unde e cel mai mult soare!

Astăzi, cănd intră în plină forță iarna, vreau să vă povestesc despre locurile, unde vremea mereu e bună și turiștii sunt bineveniți tot anul. Haideți să vedem zece locuri cu cele mai multe zile însorite pe an!

 

1.Santa-Barbara, SUA

Încă un orașel minunat din California, deși iarna aici e ceva mai frig, veți avea nevoie de un pulover. Orașul e frumos, are obiective istorice, de aceea aici merită să vii nu doar pentru plajă și soare.

2.Insulele Canare, Spania

Deși aparțin Spaniei, geografic insulele Canare sunt africane, și clima e respectivă – foarte caldă, dar mult mai umedă. E drept, că din cauza munților pe insulele Canare sunt și locuri destul de răcoroase, dar litoralul e un rai adevărat.

3.Malaga, Spania

Orașul Malaga e patria lui Pablo Picasso, și aici la fel sunt multe locuri istorice, unde puteți să vă plimbați toată ziua fără să observați cum a trecut timpul. Iarna e mai puțin însorită.

4.San-Paulo

Cel mai mare oraș brazilian se află la litoralul Oceanului Atlantic, și dispune de condiții climaterice foarte confortabile – vara e destul de caldă, iarna temperatura nu scade mai jos de 20 de grade.

5.Sidney, Australia

Litoralul australian e foarte confortabil – aerul este cald, dar nu uscat, vara temperatura medie e de 25 de grade, iarna nu scade mai jos de 10 grade.

6.San-Diego, SUA

Acest oraș de pe litoralul Oceanului Pacific dispune de o vreme foarte echilibrată – vara temperatura nu se ridică mai sus de 27 de grade, iar iarna nu scade mai jos de 18. Pe an sunt circa 300 de zile însorite. Acest loc este foarte și foarte atractiv.

7.Kunming, China

China este amplasată pe un teritoriu foarte vast, din această cauză vremea în diverse regiuni diferă mult, mai ales în cele montane. Orașul Kunming se află la sud-vestul țării, și datorită altitudinii aici e foarte bine vara, când vecinii din orașele amplasate mai jos, suferă mult de la căldură.

În același timp iernile sunt foarte blânde, orașul e situat la o latitudine similară cu cea a orașului Cairo din Egipt. Kunming este supranumit orașul primăverii eterne.

8.Lihue, Hawaii

Acest loc de pe insulele Hawaii dispune de o climă foarte confortabilă – vara temperaturile sunt moderat înalte, iarna practic nu scald, dar au loc mai multe ploi, uneori furtuni.

9.Medellin, Columbia

Un oraș montan cu o temperatură foarte stabilă tot anul – ea variază cu doar 4-5 grade. Însă plouă destul de des.

10.Durban, Africa de Sud

Orașul se află pe litoralul Oceanului Indian și e vestit prin plajele sale și vremea excelentă. Cea mai bună perioadă de aflare aici e din iunie până în august.

Sursa

error: Content is protected !!