10 condiții pentru a atrage fericirea și bunăstarea în viața ta. Sfaturi interesante de la clarvăzătoare

Deja de câțiva ani la rând, în Rusia, dar și în Ucraina se desfășoară un concurs televizat sub denumirea de <<Lupta clarvăzătorilor>>. Este show-ul unde oamenii înzestrați cu capacități neobișnuite, se întrec în iscusința sa de clarvăzător.

Alena Kurilova este câștigătoarea unuia din sezoane, și de curând juratul acestui show televizat. Citește mai jos sfaturi înțelepte de la Alena, adresate acelor oameni, care își doresc schimbări pozitive în viața sa.

1.Înainte de un eveniment important

În ajunul fiecărui eveniment important pentru tine trebuie să te pregătești minuțios și cum se cuvine. Seara, înainte de ziua evenimentului pune-ți încălțămintea cu boturile spre ieșirea din casă. A doua zi, ieșind din casă fă neapărat primul pas cu piciorul drept.

2.Pentru a fi sigur de obținerea unui rezultat pozitiv

Pentru ca totul să meargă bine, ia o ață roșie din lână naturală. Măsoară lungimea aței: aceasta trebuie să fie de la vârful degetului mijlociu până la cot. Leagă 12 nodulețe pe ea. În timp ce legi fiecare noduleț, șoptește: <<Vreau ca totul să se primească>>. Pune ața sub covorașul de la ieșire. Când vei ieși din casă, pășește peste ea cu piciorul drept.

3.Pentru fericire

Cumpără o potcoavă. Aceasta poate fi adevărată sau un suvenir, dar neapărat trebuie să fie nouă. Roagă pe cineva din apropiați să o ascundă, iar tu trebuie să o cauți. Când o găsești, atârn-o deasupra ușii, cu vârfurile în sus. Potcoava este simbolul succesului și a prosperității. Găsind-o, vei obține fericirea.

4.Pentru sănătate

Dacă în familia ta, este cineva care des se îmbolnăvește fără cauze evidente, ia cearșaful său. Deschide geamul și scutură-l cu cuvintele: <<O zi nouă cu bucate noi, o zi nouă cu sănatate nouă>>. Asta îl va ajuta să scape de boală.

5.Pentru a atrage ceea, ce îți lipsește

În dimineața Crăciunului ia bărdița și trage cu partea neascuțită în prag. Ușa casei trebuie să fie deschisă. Spune: <<Cu bărdița trag, căci vreau să atrag în casa mea …>>, apoi adaugă ce anume îți lipsește. Mulți își doresc să atragă fericirea și sănătatea. Alena Kurilova singură crede și practică acest ritual.

6.Pentru menținerea succesului

Dacă îți merge totul bine, și dorești să continue așa, fii recunoscător. Împarte-te cu cei nevoiași, fă fapte bune și caritate, spunând: <<Să nu sărăcească mâina celui ce dăruiește>> .

7.Pentru cei care își caută iubirea

Dacă vrei să întîlnești persoana iubită, poți să îți ghicești de sărbătoarea tradițională a rușilor – Maslenitsa – săptămâna înainte de începerea Postului Mare. Nu este un păcat ci un obicei.

8.Pentru a reduce certurile în casa ta

Dacă atmosfera din casa ta este încinsă și certurile persistă mereu, refugiază-te în bucătărie. Gătește cu dispoziție bună și dragoste. Orice bucate nu ai pregăti, când apropiații tăi le vor gusta, vor deveni mai buni.

9.Pentru a avea noroc

Nu judeca și nu vei fi judecat. Sfatul e simplu, dar mulți îl ignoră. Oamenii își blesteamă rudele, apoi toate relele se întorc la ei ca un boumerang.

10.Pentru ca planurile să devină realitate

Fii acea persoană, care în primul rând, ție ți-ar fi interesantă, și oamenii o să îți urmeze exemplul. Nu fi supărat pe toată lumea, dar fă-ți planuri. Scrie-le pe o foaie și înconjoară această foaie cu lumânări. Totul se va îndeplini! Vizitează locuri care te fac să te simți puternic: fie lângă casă, în pădure sau în biserică. Nu le permite oamenilor <<toxici>> să îți otrăvească viața.

Iată astfel de sfaturi îți dă Alena Kurilova. Urmează-le dacă vrei să atragi fericirea și bunăstarea în viața ta!

sursa