10 cele mai bune citate despre bogăție, prosperitate și succes, care te vor face să fii mai sigur pe tine

Îți prezentăm câteva citate cu o încărcătură deosebită de înțelepciune, care definesc prosperitatea și bogăția. Dacă unele te vor pune pe gânduri, altele te vor face să fii mai încrezător și să crezi că ești demn de o viață mai bună. Sperăm că aceste gânduri vor fi un start bun în calea succesului tău.

1. „Banii nu trebuie să fie un scop. Poți obține succes doar având o ocupație pe plac. Mergi în această viață spre lucrurile pe care le iubești și fă-le atât de bine încât cei din jur să nu-și poată lua ochii de la tine.” (Maya Angelou)

2. „De fiecare dată când omul își permite să primească ceea la ce a visat, se extinde Universul și face ca și alții să primească ceea la ce visează.” (Klaus Joel)

3. „Banii sunt un barometru de măsurare a iubirii pe care o împărtășești și o primești datorită muncii minunate pe care o îndeplinești.” (Susan Evans)

4. „Belșugul este starea interioară a minții tale. Dacă te vei uita numai la „insuficiență”, atunci ea va deveni mai multă în viața ta. Uite-te la ceea ce ai deja și belșugul va fi mai mare.” (Sri Sri Ravi Shankar)

5. „Ce crezi despre bani? Dacă pe ascuns crezi că banii semnifică răul, atunci nu mai ai șansa să devii bogat.” (Bodo Schaefer)

6. „Dacă vrei să ai mulți bani, trebuie să arăți așa de parcă îi meriți.” (John Kaun)

7. „Oferă-ți dreptul de a iubi lucruri frumoase. Astfel, tu îți vei oferi și dreptul de a avea banii necesari pentru a cumpăra aceste lucruri.” (Lise Bourbeau)

8. „Pentru a se forma o adevărată conțiință a prosperității e necesară lărgirea viziunii tale în ceea ce privește lucrurile pe care le poți deține. Oamenii prosperi văd oportunitățile, ei nu se gândesc niciodată: „E prea frumos ca să fie adevărat.” Ei așteaptă de la viață tot ce e mai bun. Ei își imaginează cea mai bună cale, iar apoi se apucă de muncit pentru a-și realiza planurile.” (Randy Gage)

9. „Lumea este îmbelșugată și plină de posibilități, însă prea mulți oameni vin la havuzul vieții cu o sită în loc de cisternă sau cu o linguriță în loc de excavator. Ei se așteaptă la puțin și în rezultat primesc puțin.” (Ben Sweetland)

10. „Banii sunt una dintre puteri. Însă o putere și mai mare o au studiile în domeniul financiar. Banii vin și pleacă, dar dacă știi cum ei lucrează, vei putea să-i conduci și să devii mai bogat.” (Robert Kiyosaki)

Sursa