10 Articole vestimentare pe care e timpul să le arunci din garderoba ta!

„Viața devine mult mai frumoasă, atunci când porți haine care trezesc admirație”, spunea Vivienne Westwood. Și este parțial adevărat: o pereche de pantofi noi, bineînțeles, nu îți vor schimba radical viața (deși exemplul Cenușăresei ne demonstrează contrariul), dar îți va îmbunătăți cu siguranță starea de spirit și stima de sine. În timp ce hainele plictisitoare îți pot afecta imaginea. Cel mai bun lucru pe care îl poți face cu astfel de haine este să scapi de ele fără niciun regret!

Am întocmit o listă de lucruri care nu se potrivesc absolut nimănui și care nu ar trebui să fie prezente în garderoba niciunei femei!

Lucrurile „ca din incubator”

Astfel de lucruri te lipsesc complet de individualitate și încetează să mai fie actuale foarte rapid. Deci merită să cheltuiești bani pe ele?

Hainele care nu se potrivesc siluetei tale

Îmbrăcămintea ar trebui să ascundă defectele siluetei, dar nu să le scoată în evidență. Fustele mini pot fi în trend, dar în cazul în care nu se potrivesc siluetei tale, nu vei arăta elegant, ci ridicol. Același lucru este valabil și pentru hainele care nu ți se potrivesc ca mărime.

Încălțăminte și haine de calitate proastă

Strasurile, imprimeurile leopard și culorile neon, care apar constant pe lista hainelor de prost gust, în realitate pot arăta destul de bine, cu o singură condiție: să fie de calitate înaltă.

Haine prea decoltate și vulgare

Hainele care dezvăluie lumii tot ceea ce ar trebui ascuns, arată adecvat doar la plajă. În restul situațiilor și ocaziilor riști să pari vulgară.

Tricourile – suvenir

Îți place să călătorești, să vezi lumea? Minunat! Dar este mai bine să porți tricourile – suvenir doar prin casă sau pentru a merge la cel mai apropiat magazin.

Lucrurile, pe care nu le-ai purtat de mai mult de un an

Rochia, pe care nu ai ocazia să o îmbraci, pantofii, în care poți sta doar așezată – toate aceste lucruri pot aduna praful cu anii în șifonier. Scapă de ele și cumpără altele noi, în care te vei simți cu adevărat confortabil.

Hainele și încălțămintea uzată

Tricoul alb și-a pierdut demult culoarea imaculată, puloverul s-a deformat și are scame, iar geanta din piele este roasă? Toate acestea sunt niște semne că trebuie să renunți la aceste articole vestimentare, care pot strica chiar și cea mai sofisticată imagine.

Hainele care nu corespund vârstei 

Nimeni nu te îndeamnă să porți doar costume stricte după ce ai împlinit vârsta de 30 de ani. Cu toate acestea, dacă garderoba ta poate fi ușor confundată cu garderoba unei adolescente, atunci este un motiv de a face unele schimbări.

Lenjerie de corp nepotrivită

Alegerea sutienului perfect este o adevărată artă, pe care ar trebui să o stăpânească fiecare femeie. În primul rând, lenjeria bine aleasă te face mai încrezută în sine. În al doilea rând, este mult mai convenabilă decât ceea ce nu ți se potrivește după formă și dimensiune.

Hainele plictisitoare

Topul alb cu fusta neagră, în nici într-un caz rochie cu adidași, pantofii care se combină cu geanta – toate aceste reguli țin de trecut. Nu te teme să experimentezi și să treci dincolo de ceea ce este obișnuit, iar rezultatul nu se va lăsa mult așteptat.