10 argumente că ești cu devărat special, dacă iubita ta are părul creț. Uite de ce

Fetele cu părul buclat sunt foarte drăguțe, nu-i așa? Unde mai pui că sunt și foarte atrăgătoare, întrucât bărbaților le aduce aminte de acea inocență și sinceritate a fetițelor de la grădiniță. Noi vrem să-ți aducem 10 argumente în favoarea faptului că o relație cu o domnișoară crețoasă poate fi cu adevărat specială pentru tine. Iată de ce!

1. Fetele cu bucle întotdeauna te vor încărca cu multă energie pozitivă. O vei simți foarte bine mai ales pe timpul mohorât.

2. Fetele crețoase întotdeauna sunt în armonie cu sine. Și dacă ea e fericită, atunci îi va molipsi și pe cei din jur.

3. Fetele cu păr ondulat știu că sunt speciale, de aceea au o încredere mare în forțele proprii. Iar datorită acestui fapt, vei avea de câștigat și tu.

4. Dacă ea își va îndrepta într-o zi părul, tu desigur că vei observa asta. Iar ea va fi plăcut surprinsă că tu apreciezi schimbările sale de imagine.

5. Fetele cu bucle nu au nevoie de mult timp pentru a-și aranja părul, de aceea ele sunt gata pentru ieșire foarte repede. Iar acest lucru, îți va salva mulți nervi irosiți.

6. Părul ei se electrizează foarte mult, însă această încărcătură respinge energia negativă.

7. În firele de păr cu o astfel de strucută mirosul de șampon se păstrează foarte bine, de aceea aroma ei o să te „îmbete” nopți la rând.

8. Fetele cu păr creț nu pierd mult timp la saloane sau acasă pentru a-și îngrijiri podoaba capilară. Astfel, ea îți va acorda mai multă atenție ție.

9. Același lucru demonstrează că ea și cheltuie mai puțini bani pentru asta, ceea ce înseamnă o economie bună în bugetul familial.

10. Dacă ești iubitul unei fete cu bucle naturale, să știi că ești special, deoarece în lume ele sunt atât de puține.

Sursa

error: Content is protected !!