10 adevăruri mai puțin cunoscute despre zodia Taur. Descoperă-le părțile ascunse!

Toate semnele zodiacale au secretele lor, ele își formează un caracter și o energie proprie, pe care nu e atât de ușor să le cunoști, mai ales în cazul Taurului.

Iată 10 adevăruri impresionante despre ei:

1. Taurii nu suportă lucrurile de scurtă durată. Dacă își găsesc un prieten, atunci pentru toată viața. Aceeași abordare o au și în raport cu persoana iubită. Mașina și telefonul și le cumpără, la fel, pentru mai mult timp, dar nu și le iau dintre cele mai ieftine. Relațiile de scurtă durată le pot avea, însă doar pe lângă una stabilă. Ceea ce înseamnă că ei pot înșela, dar nimeni nu va afla așa ușor despre asta.

2. Un lucru important pentru ei este casa. Ei iubesc să petreacă timpul acasă, dar destul de rar. Pentru ei contează confortul și tehnologiile noi. Cea mai preferată cameră este baia, unde se pot relaxa într-o cadă cu apă fierbinte.

3. Nu orice Taur își dă seama de abilitățile pe care le are, însă în el zace un artistism și un simț al umorului foarte dezvoltat. El știe să povestească istorii amuzante și poate crea o dispoziție bună oricui.

4. Răbdarea este încă o trăsătură de caracter pe care nu o conștientizează Taurii. Ei pot aștepta momentul ideal foarte mult pentru a face ceva. Datorită acestei calități au succes în dragoste și obțin ceea ce-și doresc. Problema e că mulți dintre ei ascund răbdarea sub masca lenii.

5. Taurii sunt persoane demne de încredere și sunt foarte sincere, deși se pricep la mințit. Ei nu obișnuiesc să trădeze pe cineva, deoarece preferă să creeze totul în jurul lor, dar nu să distrugă.

6. Reprezentanții acestei zodii sunt foarte geloși în raport cu partenerii lor. Ei își doresc să cunoască chiar și gândurile persoanelor iubite și să le controleze în totalitate. Însă acest control nu este unul maniacal, ci prietenesc, așa că ți-ar prinde bine să-i asculți sfaturile și învățăturile.

7. Taurii par foarte curajoși, dar de fapt sunt niște fricoși ce își transformă temerile în acte de eroism. Nu ne dăm seama cum fac ei asta, dar e un lucru impresionant.

8. Dacă faci un lucru bun pentru această zodie, să știi că nu va uita niciodată. Taurul apreciază foarte mult ajutorul celor din jur și te va răsplăti în același mod neapărat.

9. Dacă faci un lucru rău pentru ei, atunci așteaptă-te la ce e mai grav. Provocându-le o cădere nervoasă Taurilor, tu generezi apocalipsa. Ei vor aștepta momentul potrivit, ca să se răzbune, fii sigur.

10. Aproape 90% dintre Tauri nu vor prieteni cu o persoană care nu e îmbrăcată stilat, cu gust, îngrijit sau dacă nu miroase plăcut. Toate detaliile sunt importante pentru ei, așa că nu aveți șanse să vă apropiați de Tauri, dacă nu arătați impecabil.

Sursa

error: Content is protected !!