10 Adevăruri de viață pe care le repet copiilor mei atât cât pot de des!

Suntem niște părinți obișnuiți, o mamă și un tată ca mulți alții. Dar ne dorim din tot sufletul ca copiii noștri să fie fericiți!

1.Familia este cel mai prețios lucru pe care îl are un om. Aveți grijă de rude și apreciați oamenii apropiați. Familia este locul în care întotdeauna veți fi așteptați de oamenii pregătiți să vă ajute, indiferent de situație.

2.Cu ce forță acționezi asupra mesei, cu aceeași forță, masa acționează asupra ta. Sau pentru orice forță există o contraforță. Nu vă obișnuiți să rezolvați problemele cu pumnii, învățați să vorbiți clar și să vă exprimați dorințele și nemulțumirea.

3.Viața umană este mai presus de toate. Atunci când ai de ales între viață și un lucru, viață și moarte, viață și bani, alege întotdeauna prima, pentru că numai viața omului nu poate fi întoarsă. Dacă există șansa de a salva sau de a te salva, fă-o imediat. Prin orice metodă.

4.Învață să dai drumul la tot ce este rău. Durere, furie, invidie, resentimente… nu te umple de asta. Toate lucrurile rele trebuie simțite, trăite și eliberate. Și da, printre oamenii dragi este mult mai ușor să o faci!

5.O persoană inteligentă nu va ofensa și nu va jigni o altă persoană. Complexele, îndoiala de sine, resentimentele interne îi fac pe oameni să devină răutăcioși. Furia lor este atât de mare încât ei nu îi mai pot face față. Toate cuvintele și faptele spuse în astfel de momente sunt îndreptate numai către ei înșiși și nu către tine.

6.La exterior suntem toți la fel. Fiziologia și structura corpului nostru sunt similare. Dar fiecare are farmecul său în interior. Nu vă fie teamă să ieșiți în evidență. Să fiți deosebiți. Acest lucru vă va ajuta să întâlniți oameni și mai buni ca voi, care cu siguranță vă vor trage după ei în direcția corectă.

7.Omul este emotiv. Dar fiecare emoție îi este supusă lui. Anume omul controlează emoțiile, și nu invers.

8.Fiecare dintre noi are dreptul de a alege. Dar omul este corect doar atunci când nu provoacă durere sau disconfort puternic celorlalți.

9.Comunicarea sau jocul nu pot fi impuse. Dacă cineva nu vrea să comunice cu tine, acest lucru este normal. Aceasta este decizia lui personală, care nu are legătură în niciun fel cu tine.

10.Legea bumerangului. Tot răul făcut ți se întoarce, iar binele învinge întotdeauna. Și nu, nu sunt niște cuvinte din poveste. Aceasta este o lege primitivă a conservării energiei. Umple-te doar cu energie pozitivă și nu aduna și păstra în tine ceea ce e rău.